Знає все і навіть більше: юний любитель історії з Бердянська шокував всіх на інтелектуальному шоу.

Хлопчик вразив всіх своїми знаннями.

Дев'ятирічний Артем Шилов став героєм шоу "Крутіше всіх" на телеканалі "Інтер". В свої 9 років хлопець навчається вже в 5 класі, тому що два роки школи він просто "перестрибнув". Хлопчик чудово знає історію. Інформацію черпає в книгах, інтернеті і від старшого брата-юриста.

Артем на шоу пройшов всі перевірки і історичні тести. Крім того, хлопчик продемонстрував свої приголомшливі знання не тільки в історії, а також розповів про історію зачісок і макіяжу і про те, де придумали фастфуд.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Нагадаємо, що у Запоріжжі батьки бояться за життя своїх дітей. Виявляється, по дорозі в школу і додому їх підстерігають справжні небезпеки, які можуть нашкодити здоров'ю.

Як повідомляв Знай.іа, в "Укрзалізниці" не вщухають скандали, прикарпатка їхала у вагоні люкс і її покусали клопи.

Знай.іа писав, що на сьогоднішній день більше 100 тисяч меленьких українців потребують в тому, хто зміг би поділитися з ними своєю турботою і часом.