З ранку в Запоріжжі небо затягнуте хмарами. Така похмура погода протримається до самого вечора. Також можливі дощ та гроза. Температура +11 +21 градусів.

Хмари затягнуть Запоріжжі з самого ранку.

У Мелітополі також буде хмарно. Але опадів не передбачається. На термометрі буде +12 +24.

Бердянськ не виняток, 4 жовтня хмари протримаються в місті цілий день. Температура повітря прогріється до +14 +20 градусів.

В Кирилівці з ранку буде ясно і тільки після обіду ймовірно, небо вкриється хмарами до самого вечора. Синоптики прогнозують у п'ятницю +15 +21 градус тепла.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

У Кирилівці буде хмарно.

Нагадаємо, в новому 2020 році в Україні кількість одержувачів субсидії істотно зменшиться. До Держбюджету України додали новий пункт, згідно з яким, субсидиантов стане менше на 10%.

Як повідомляв Знай.іа, ще влітку головний навчальний корпус Київського національного університету імені Тараса Шевченка почали реставрувати. Однак, вже зараз роботи, які припали на фасад, завершилися

Знай.іа писав, що відомий український політолог Володимир Фесенко зробив прогнози щодо виборів в мери Києва.