Під Запоріжжям невідомі пограбували офіс: копи не знають, як розпізнати – були в масках. Зухвале пограбування сталося в Якимівці пізно вночі.

Невідомі напали на охоронця і заволоділи ключем.

4 жовтня близько 03:00 до Якимівського відділення поліції Головного управління Національної поліції у Запорізькій області звернувся чоловік 1971 року народження, який повідомив про напад на охоронця готелю.

Як виявилося, невідомі здійснили напад на охоронця і відібрали у нього ключі від офісних приміщень, звідки викрали кошти та цінні речі, - повідомляють в Управлінні національної поліції Запорізької області.

Поліція розшукує злочинців.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, на Прикарпатті з'явиться новий маршрут для туристів любителів меду.

Як повідомляв Знай.іа, харківська поліція затримала жителя селища Пісочин, якому інкримінують серію зґвалтувань на території всього Харкова.

Знай.іа писав, що багатьом львів'янам у ці вихідні не вдасться скористатися звичним маршрутом громадського транспорту.