Померла велика людина – Віктор Карпов. Чоловік допомагав іншим, а сам не зміг побороти рак.

Сьогодні, четвертого жовтня, ранок почався із сумної звістки про смерть запорізького волонтера. Протягом тривалого часу чоловік боровся з онкологією – рак нирки. Операції та хіміотерапія не змогли допомогти у боротьбі з хворобою.

Віктор Карпов помер від раку.

Чоловік останні 15 років провів у інвалідному візку через страшну аварію в Кривому Розі. У лікарні швидкої допомоги, рятуючи життя, Вікторові ампутували спочатку праву ногу, а через два тижні і ліву.

Віктор займався танцями разом з дружиною, брав участь у марафонах і вів активний спосіб життя. Подружжя допомагало іншим людям з інвалідністю.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Завтра, 5 жовтня, о 17:00 в Міському палаці дитячої та юнацької творчості (біля парку Металургів) відбудеться прем'єра вистави "Світло у темряві" від інклюзивної трупи "Рівні можливості". Цей спектакль трупа збиралася присвятити допомозі Сергію Векличу у якого рак і Віктору Карпову.

Нагадаємо, на Прикарпатті з'явиться новий маршрут для туристів любителів меду.

Як повідомляв Знай.іа, харківська поліція затримала жителя селища Пісочин, якому інкримінують серію зґвалтувань на території всього Харкова.

Знай.іа писав, що багатьом львів'янам у ці вихідні не вдасться скористатися звичним маршрутом громадського транспорту.