Що в піску зарито? Запоріжець кожного дня безперервно шукає здобич на спорожнілих пляжах Кирилівки. Звичайно, Федір не один мисливець за скарбами на пляжах Кирилівки. Люди з металошукачами сканують пісок в пошуках загублених коштовностей і грошей.

Найчастіше з металошукачем можна знайти в піску монети. Чоловік у минулому році "заробив" таким способом 140 гривень, а в цьому - 178 гривень.

Знахідки бувають різними.

Крім того, мисливець за скарбами знаходить і золото, але частіше – біжутерію.

"Нещодавно я зайшов у воду близько хвилерізів. Металошукач дав впевнений сигнал. Я витягнув з води золоту печатку. Велику, грам на 9. Але потім придивився, а "золото" на її розі злізло і побіліло. Звичайна дрібничка", — поділився Федір.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, старт сезону опалення в містах Новояровськ і Новий Розділ на Львівщині може опинитися під загрозою із-за технічних причин.

Як повідомляв Знай.іа, харківська поліція затримала жителя селища Пісочин, якому інкримінують серію зґвалтувань на території всього Харкова.

Знай.іа писав, що в Дніпрі жінка народила четверту дитину, хворіючи на рак. Багатодітна мама благає про допомогу.