У Запоріжжі протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці та вдень йтиме сильний дощ, ввечері очікується дощ із грозою.

Метеорологи прогнозують похмуру погоду аж до самого вечора. Також можливі дощ та гроза. Температура +10 +17 градусів. Недовго довелося запоріжцям радіти сонечку.

Скоріше за все, бабине літо вже більше не повернеться і сонце не зігріє українців. Пора подумати про теплий одяг і гарячу чашку кави або чаю.

Цього дня вшановується пам'ять святого пророка Іони і Фоки, єпископа Синопійського. З давніх часів цей день називається Фока Вітроградар.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Про те, коли очікувати першого снігу, наші пращури передвіщали за березовим листям: якщо до цього дня лист з берези не опав повністю, сніг вкриє землю пізно.

За даними Знай.ua, найближчі дні в Україну з Центральної Європи прийде холодне і вологе повітря.

Як передавав Знай.ua, православна церква в цей день вшановує пам'ять апостола від 70-ти Кодрата єпископа Афінського.

Крім того, Знай.ua писав про те, що сьогодні 4 жовтня українці промокнуть до нитки.