Вже вдень у Запоріжжі погода зміниться - все небо вкриється хмарами до самого вечора. Синоптики обіцяють ввечері дощ, а вночі заморозки до -1 градуса. Вдень +3 +11 градусів.

У Запоріжжі синоптики обіцяють заморозки вночі.

Похмура погода протримається у Кирилівці весь день, а до вечора можливий дощ. За прогнозами синоптиків, сьогодні буде +8 +14 градусів.

У Мелітополі також можливі хмари у другій половині дня і сильний дощ ввечері. Температура повітря +3 +13 градусів.

В Мелітополі і Кирилівці також похолодає.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У понеділок в Бердянську похмура погода протримається увесь день, ранкове прояснення - короткочасне. На термометрі +6 +13 градусів.

Нагадаємо, в новому 2020 році в Україні кількість одержувачів субсидії істотно зменшиться. До Держбюджету України додали новий пункт, згідно з яким, субсидиантов стане менше на 10%.

Як повідомляв Знай.іа, ще влітку головний навчальний корпус Київського національного університету імені Тараса Шевченка почали реставрувати. Однак, вже зараз роботи, які припали на фасад, завершилися

Знай.іа писав, що відомий український політолог Володимир Фесенко зробив прогнози щодо виборів в мери Києва.