Не всі будинки підключать до тепла: Запоріжжя не готове до опалювального сезону, за вікном – морози, повідомляє сайт 061.

У Запоріжжі половину будинків не підключать до опалення.

Виявляється, на сьогодні півтори сотні багатоповерхівок не мають актів готовності до роботи в опалювальний сезон.

У Запоріжжі готові підключити опалення об'єктів соціальної сфери з 10 жовтня, а для житлового фонду — з 15 жовтня. Але за фактом опалювальний сезон розпочнеться тоді, коли впродовж трьох діб середньодобова температура повітря буде нижче +8С.

Опалювальний сезон може початися з 10 жовтня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Відомо, що у зв'язку з різким похолоданням, з 4 жовтня почали включати опалення в соціальних будинках в західних областях.

Нагадаємо, для українських пенсіонерів змінили порядок виплати пенсій. Зокрема, йдеться про встановлення мінімального віку, необхідного для нарахування пенсії за вислугою років.

Як повідомляв Знай.іа, з нагоди Дня працівників освіти України відбулася урочиста зустріч Володимира Зеленського з вчителями - переможцями конкурсів "Учитель року - 2019" і Global Teacher Prize Ukraine 2019.

Знай.іа писав, що відомий український політолог Володимир Фесенко зробив прогнози щодо виборів в мери Києва.