Запорізький аеропорт закрили на ремонт ще у вересні і обіцяли відкрити 16 жовтня. Але підрядник, судячи з усього, не встигне в строк.

Ремонт аеропорту перенесли ще на 10 днів.

Це стало зрозуміло з повідомлення компанії "Мотор Січ", в якому попередили про те, що рейс Запоріжжя-Київ компанія тимчасово скасовує повністю, а рейси Запоріжжя-Мінськ поки що будуть відправлятися з Дніпра.

Відновлення роботи міжнародного аеропорту відкладається як мінімум на 10 днів і всім, у кого були куплені квитки потрібно звернутися до свого авіаперевізника або в туристичну компанію.

Ремонт планували закінчити 16 жовтня, але не встигають.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, для українських пенсіонерів змінили порядок виплати пенсій. Зокрема, йдеться про встановлення мінімального віку, необхідного для нарахування пенсії за вислугою років.

Як повідомляв Знай.іа, в Кілії Одещині мати трьох дітей пограбувала церква.

Знай.іа писав, що на Прикарпатті вчителька з Калуша винайшла новий метод, як зацікавити учнів математикою.