Запоріжці виставляють фото каштанів – зараз у місті справжнє буяння квітучих дерев. І це в розпал осені. Перші розквітлі дерева помічені на проспекті Соборному.

У Запоріжжі зацвіли каштани.

За словами вчених, винна каштанова мінуюча міль, яка вигризає середину листа і провокує листопад серед літа, збиваючи природний біоритм дерева.

Але як би там не було, таке цвітіння дуже погано позначається на будь-яких деревах. Замість того щоб готуватися до зими, сили витрачаються на колір. А для слабких рослин така ситуація і зовсім згубна – витративши останні резерви, вони можуть засохнути.

Восени в Запоріжжі зацвіли каштани.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, мер Одеси Геннадій Труханов закликав опозиційно налаштованих до місцевої влади народних депутатів сісти за стіл переговорів.

Як повідомляв Знай.іа, в Дніпрі, 5 жовтня через загрозу обвалення будівлі гуртожитку перекрили прилеглі до нього вулиці.

Знай.іа писав, що в Нікополі батько повідомив про те, що сьогодні зі школи не повернулася його маленька дочка.