Вчора стало відомо, що відкриття оновленого аеропорту знову перенесли на 22 жовтня. Керівництво пояснює це тим, що необхідно виконати додаткові роботи із підвищення рівня безпеки польотів.

Аеропорт відкриють 22 жовтня.

Зокрема це стосується фрезерування основи для укладання нового покриття злітно-посадкової смуги. Після демонтажу плит діючої смуги з’ясувалося, що під ними залишилися плити, вкладені ще у 50-ті роки. Для облаштування нового покриття їх необхідно якісно відфрезерувати.

"На сьогодні підрядник виконує взяті на себе зобов’язання. Заплановані спочатку будівельні роботи будуть завершені в установлений строк. Однак через виконання додаткових робіт вирішили, що аеропорт відновить роботу 22 жовтня", - зазначив заступник директора КП "Міжнародний аеропорт" Запоріжжя Олексій Дубревський.

Ремонтні роботи обіцяють закінчити через два тижні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Також керівництво нагадало, що після відновлення роботи аеропорту в Запоріжжі буде відкрито кілька додаткових рейсів до ОАЕ, Тель-Авіва та Києва.

Нагадаємо, що українське Міністерство цифровий трансформації збирається протягом 2-3 років легалізувати діяльність з майнингу криптововалют.

Як повідомляв Знай.іа, в Кілії Одещині мати трьох дітей пограбувала церква.

Знай.іа писав, що відомий український політолог Володимир Фесенко зробив прогнози щодо виборів в мери Києва.