На Азовському морі починається період сплячки до весни: масово закриваються заклади та магазини.

Одні жителі вже встигли звикнути до таких змін, інші – засмучені. Адже після закриття курортного сезону, туристів на пляжах практично немає. Відповідно, немає такого попита і в магазинах.

Місцеві жителі називають такий період справжньою сплячкою, адже він у кращому випадку триватиме до самої весни.

Тепер в тих місцях, де раніше було велике скупчення людей, зараз і хліба буде ніде купити. Невеликі магазинчики або кіоски, які були на кожному розі, закриваються до наступного року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що пропрезидентська партія "Слуга народу" планує змінити адміністративно-територіальний устрій України, об'єднавши області в регіони, а райони округу.

Як повідомляв Знай.uа, зараз українці з жахом чекають опалювальний сезон, який почнеться вже скоро, а також щомісячне чотиризначне число в графі "Опалення" в платіжках.

Знай.uа писав, що Харківська міська рада повідомив, коли в місті розпочнеться опалювальний сезон.