Як повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, за результатами І півріччя роботодавці Запорізької області створили 1737 робочих місць. Разом з цим 248 суб’єктів господарської діяльності збільшили зарплати 7300 найманим працівникам.

У Запоріжжі підвищились зарплати.

Найбільше зарплати зросли у Запоріжжі, Мелітопольському та Веселівському районах, Бердянському та Приморському районах. В цих регіонах зарплати підвищили 6100 працівникам.

Нагадаємо, що розмір мінімальної зарплати – 4 173 гривні. Важко уявити, що багато запоріжан отримували зарплатню ще нижчу, ніж визначений в Україні прожитковий мінімум.

У Запоріжжі люди почали отримувати набагато більшу зарплатню.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі відбулося цинічне пограбування. 34-річний чоловік, який видавав себе за покупця хапав ящики з засобами для важкохворих дітей і тікав.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.