Жителя Новоспаського тримали в полоні цигани з Костянтинівки, повідомляє видання "Наше місто". За словами чоловіка, його викрали і два тижні тримали в рабстві, примушуючи працювати. Крім того, у потерпілого забрали документи. Чоловікові вдалося врятуватися втечею. Він забіг в чужий двір і попросив про допомогу.

Чоловіка викрали цигани, а поліція не діє.

Але поліція не реагує. В офіційному коментарі правоохоронців говориться, що "8 жовтня в Мелітопольський відділ поліції звернувся житель Приазовського району 1982 року народження, з заявою про те, що маловідомий чоловік, у якого він працював на території Мелітопольського району, не повертає йому документи".

В поліції повідомляють, що ведеться розслідування, а особа, яка не віддавала викраденому документи вже встановлена. Крім того, правоохоронці не отримували жодної інформації щодо викрадення чоловіка і це все домисли журналістів.

Поліція може зам'яти справу про викрадення чоловіка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Пізніше журналісти встановили, що у начальника Мелітопольського відділу поліції Володимира Бондаренка, судячи за повідомленнями в ЗМІ, відмінні взаємини з бандитами, в тому числі і циганської національності.

Нагадаємо, що представники "Національного корпусу" і ветерани полку "Азов" прорвалися через блокпост військових у місті Кремінна, що в Луганській області.

Як повідомляв Знай.uа, українцям варто приготуватися до підвищення тарифів на комунальні послуги, адже найближчим часом очікується подорожчання як мінімум на 15-20%.

Знай.uа писав, що багатьом львів'янам тепер доведеться відвикати від звичних маршрутів громадського транспорту.