У Запорізькій області двоє дорослих і дитина потрапили до лікарні після вживання грибів.

Під Запоріжжям люди отруїлися грибами.

В селі Таврійському Оріхівського району стався випадок з отруєнням, повідомили в прес-службі обласного центру екстреної медичної допомоги.

За допомогою в лікарню звернулися три людини – 39-річна жінка, 15-річна дівчинка та 45-річний чоловік. Зараз постраждалі перебувають у лікарні, їм надана невідкладна медична допомога.

Лікарі нагадують про те, що краще не вживати невідомі гриби. Адже при отруєнні в першу чергу уражається шлунково-кишковий тракт, що клінічно проявляється симптомами гострого гастроентероколіту і призводить до більш або менш гострого зневоднення організму.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Грибний улов відправив на медичні ліжка трьох людей.

Нагадаємо, що у зв'язку з Днем захисника України і Покрови "Укрзалізниця" вирішила трохи змінити розклад, і пустила 14 додаткових поїздів по всій країні.

Знай.uа писав, що справжній крик душі з'явився в соціальній мережі від мами учня 6 класу, яка побачила домашнє завдання своєї дитини з української літератури.