Проломив коханій череп, кинув у лісі і поїхав на велосипеді додому: звіряче убийвство нажахало все Запоріжжя.

Хлопець побив свою кохану і кинув помирати.

Ще 8 жовтня між хлопцем і дівчиною в Михайлівському районі Запорізької області сталася сварка, коли вони повертались із сусіднього села після посиденьок. Хлопець у пориві гніву і в стані алкогольного сп'яніння завдав коханій безліч ударів по голові, повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

Після цьго, горе-коханець залишив її в лісосмузі біля с. Братське і поїхав на велосипеді додому. Від отриманих травм дівчина померла на місці.

Вбивці загрожує тюремний термін до 15 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Правоохоронним органам вдалося затримати вбивцю, йому загрожує термін до 15 років.

Нагадаємо, що у зв'язку з Днем захисника України і Покрови "Укрзалізниця" вирішила трохи змінити розклад, і пустила 14 додаткових поїздів по всій країні.

Знай.uа писав, що заступник Міністра соціальної політики з питань європейської інтеграції Сергій Ніжинський на зустрічі з представниками Консульської канцелярії Посольства Італійської Республіки в Україні у сфері усиновлення зробив важливу заяву.