Читає книжки і варить варення: вдома Буряк такий, як і всі запоріжці, займається хатніми справами.

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк розповів, що у нього взагалі дуже мало вільного часу і якщо він все ж випадає, то чиновник старається навідати батьків у селі. Також голова міста розповів у інтерв’ю виданню "Запорозька Січ", що копає картоплю та читає книжки.

Мер Запоріжжя розповів, чим займається у вільний від роботи час.

"Не скажу, що це мені дуже подобається. Більше люблю доглядати за своїм садом в селі. Він у мене досить великий і дерева дають плоди, з яких я сам роблю варення. Ще в мене є собака. Звати Цезар", – поділився Володимир Буряк.

Щодо книжок, то мер міста полюбляє історичні, адже за його словами, "наша історія розвивається циклічно. Багато історій, які булі, відбувалися й раніше. Того ти дивишся, що було тоді, щоб сьогодні зробити краще".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мер міста читає книжки та варить варення.

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Знай.uа писав, що справжній крик душі з'явився в соціальній мережі від мами учня 6 класу, яка побачила домашнє завдання своєї дитини з української літератури.