Бердянці шоковані: в морі плавають могильні надгробки, "це цілковита деградація".

Пост обурення з'явився від Володимира Мезенцева Бердянськ в Facebook. Місцевий житель зауважив, що берегоукріплення на Бердянській косі було зроблено з допомогою могильної плити.

У Бердянську укріпили берег...могильними плитами.

"Бердянськ! Як таке можливо? До чого ми ще можемо дійти? Берегоукріплення розбитими пам'ятниками на Бердянській косі". – написав чоловік в соцмережі.

Щоб зміцнити берегову лінію від руйнувань вітром і водою використовують бетонне полотно. Але в Бердянську вирішили замінити цей дорогий спосіб на більш дешевий і укріпили берег… надгробними плитами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мешканці Бердянську були в шоці від такого підходу. Багато назвали б це справжньою деградацією, а інші зовсім – армагедоном.

Бердянск! Как такое возможно? До чего мы еще можем дойти? Берегоукрепление разбитыми памятниками на Бердянской косе.

Geplaatst door Володимир Мезенцев Бердянськ op Zaterdag 12 oktober 2019

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Знай.uа писав, що українець Артем Тарасов зафіксував на камеру мобільного телефону антисанітарію на касі, куди кладуть куплені українцями продукти.