У Запорізькій області виростили гігантський плід – і це не жарти. Фото фруктів на своїй сторінці опублікував голова фірми Тиховод Анатолій, який показав, що два яблука важать більше чим на кілограм.

У Запоріжжі виростили гігантські яблука.

"Сорт Мутса і в цьому році не підкачав!)))))" - лаконічно прокоментував знімок директор агрофірми.

Сорт яблук Мутса (Муцу), також відомий як Кріспін, був виведений в Японії в 1948 році. Передбачається, що він був отриманий в результаті схрещування між Голден Делішес і Індо-японського сорти яблук. Сорт названий по імені провінції Муцу, де був вперше вирощений.

Дані яблука визнані одним з кращих у світі сортів. Найменші фрукти-представники досягають 200-300 грам.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Сорт Мутсу і в цьому році не підкачав!)))))

Geplaatst door Анатолий Тиховод op Zondag 13 oktober 2019

Нагадаємо, що капітальний ремонт автодороги Одеса-Київ з створенням цементобетонних ділянок буде здійснюватися на кошти європейських банків.

Знай.uа писав, що українець Артем Тарасов зафіксував на камеру мобільного телефону антисанітарію на касі, куди кладуть куплені українцями продукти.