Запорізький аеропорт відновить свою роботу 22 жовтня о 6 ранку, повідомив комерційний директор підприємства Олексій Дубревський.

Аеропорт відновить роботу 22 жовтня.

Ремонтні роботи виконувала турецька компанія "Онур". За 45 днів підрядник "оновив" 14 тисяч "квадратів" аеродромного покриття. Гарантійний термін - 5 років.

На ремонт пішло 348 млн гривень. Дубревський також нагадав, що українська компанія SkyUp запускає новий рейс Запоріжжя - Київ. Рейси виконуватимуться чотири рази на тиждень. Проте вже в листопаді авіаперевізник планує збільшити кількість вильотів до 6 разів в тиждень, а з нового року - до 6-7 рейсів на тиждень.

На ремонт витратили 348 млн гривень.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

Нагадаємо, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков разом з власним сином вшанували пам'ять полеглих за Україну.

Знай.uа писав, що на Львівщині сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля і автобуса, переповненого іноземними туристами.