Моржі в Запоріжжі масово вийшли на заплив: в здоровому тілі – здоровий дух.

Бердянський клуб любителів бігу та зимового плавання "Екстрім" відзначив відразу кілька свят: Покрову Пресвятої Богородиці, День захисника України та річницю створення УПА. Заплив відважні моржі здійснили ще вчора.

Моржі влаштували масовий заплив на честь свята.

На щастя, ще досить тепла погода, тому екстремали не поспішали виходити з моря.

"Зі святом захисників України – твоїх славних Збройних сил, український народ! Зі Всеукраїнським днем козацтва вас, нащадки славних запорізьких лицарів! З Днем створення легендарної УПА, одна лише згадка про яку досі жахає ворогів України! Нехай Матінка Божа завжди захищає нашу рідну землю своїм Покровом! Будьмо!" – йдеться на сторінці клубу.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Моржі влаштували масовий заплив на честь свята.

Нагадаємо, що в Києві скоро з'явиться кілька нових гілок метро, це набагато спростить життя городянам.

Знай.uа писав, що лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко звернулася з гучною заявою до шостого президента України Володимиру Зеленському.