Не встиг донести гроші до каси: запорізький директор інтернату, який здавав дітей в рабство хоче вийти сухим з води.

На днях, новина про те, що Запорізької області директор інтернату віддавав неповнолітніх підопічних у трудове рабство прогриміла на всю країну. З'явилася тепер і версія з боку підозрюваного, яку озвучила Яна Ємченко, повідомляє Ріа-Мелітополь.

В Запорізькій області затримали директора інтернату.

За її словами, "у серпні цього року до Івана Олександровича (підозрюваного) звернувся житель Запоріжжя. Сказав, що він віруючий, бажає переїхати жити в Приазовське і придбати там будинок. Неодноразово чоловік пропонував допомогу інтернату в організації виховних заходів, розповідав, що організовує ляльковий театр. Періодично невідомий давав про себе знати - втирався в довіру до Івана Олександровича".

Увечері, 9 жовтня, Іван Олександрович повідомив в інтернаті волонтерам, що цей громадянин просить про допомогу у розвантаженні його особистих речей. Діти, старше 14 років вирішили допомогти.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Директор інтернату здавав дітей у трудове рабство.

А вже 10 жовтня, після 14:00, незнайомець приїхав до інтернату і наполегливо пропонував Івану Олександровичу гроші за роботу дітей, але той відмовився.

"На що житель Запоріжжя запропонував кошти, як пожертвування. Іван Олександрович погоджується і відносить їх у бухгалтерію, щоб зафіксувати надходження. Не дійшовши до призначеного пункту (він був у цей час на вулиці) його перехоплює поліція, яка в той час оперативно під'їхала в інтернат за наводкою незнайомця" - закінчила свою розповідь жінка.

Також з її слів стало відомо, що дітей забрали на допит, де протримали до 22:00 голодними, а допит вівся під тиском і без адвоката.

Нагадаємо, щов Одесі невідомий чоловік вирішив оселитися в будинку-трейлері.