Хмари в Запоріжжі затягнуть небо з самого ранку 21 жовтня, але вже вдень розсіються. Та за словами синоптиків, можна не поспішати радіти, адже до вечора небо знову вкриється хмарами. Температура буде комфортною +10 +17 градусів.

Запоріжжя вкриють хмари.

До обіду в Мелітополі протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Опадів не передбачається, за вікном +10 +18 градусів.

Вдень і ввечері небо у Бердянську буде безхмарним і ніщо не нагадає про пасмурний ранок. На термометрах +12 +15 градусів.

У Кирилівці буде ясно в понеділок до самого вечора. За вікном +11 +16 градусів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У Кирилівці буде тепло і без опадів.

Нагадаємо, що під Одесою, у місті Південний, поліція виявила предмети, які випромінювали радіацію вище за норму в 500 разів.

Знай.uа писав, що Микола Цяпкало, 73-річний житель Ірпеня, Київ, відправився в у гості до своєї дочки, яка з сім'єю живе в Марокко, Африка, на велосипеді.