"Доба нескорених": у Запоріжжі відкрили новий мурал, присвячений українській революції.

У Запоріжжі відкрили ще один мурал.

Мурал відкрили в районі центрального автовокзалу в рамках святкування 100-річчя Української революції.

"Це вже другий мурал, який відкривається в Запоріжжі в рамках програми, започаткованої в минулому році. Мурал присвячений української історії, української революції 1917-1921 років. Центральним персонажем є уродженець Запорізької області Марко Безручко", - зазначив директор департаменту культури, туризму, національності і туризму Запорізької ОДА Владислав Мороко.

До кінця року планується відкриття ще одного патріотичного мурала, який буде присвячений Петру Григоренку. Ініціатори наголошують, що це може стати умовною алеєю героїв епохи нескорених.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У Запоріжжі скоро з'явиться ще один мурал.

Нагадаємо, що листопад принесе з собою не тільки різке похолодання, остаточну зміну сезонів і зменшення тривалості світлового дня, але і новий час.

Знай.іа писав, що Микола Цяпкало, 73-річний житель Ірпеня, Київ, відправився в у гості до своєї дочки, яка з сім'єю живе в Марокко, Африка, на велосипеді.