Зовсім скоро пачка цигарок може коштувати від 80 до100 грн. Ухвалення законопроєкту №1210 про внесення змін до Податкового кодексу України передбачає зростання ставки акцизного податку.

В Україні здорожчають цигарки.

"Зміни, передбачені законопроектом № 1210, несуть високі ризики як для тютюнової галузі, так і для держави. Збільшення цінового розриву з країнами-сусідами і низька купівельна спроможність громадян може привести до різкого зростання рівня контрабанди", – розповідає директорка із зовнішніх зв’язків компанії "Філіп Морріс Україна" Наталія Бондаренко.

Крім здорожчання тютюнових виробів, будуть закриватись фабрики в Україні і збільшуватиметься нелегальна торгівля цигарками.

Цигарки здорожчають практично вдвічі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що консервативна оцінка розвитку Міністерства економіки, торгівлі і сільського господарства передбачає зростання ВВП в наступному році на 3,7%, оптимістична - 4,8%.

Знай.uа писав, що Державна судова адміністрація України (ДСАУ) оголосила закупівлю службових автомобілів для судових інституцій.