"Слуга народу" із Запоріжжя взяв участь у російській пропагандистській програмі.

Обраний у 76-му окрузі на Запоріжжі Євген Шевченко у форматі включення з Києва взяв участь у пропагандистському шоу "Велика гра" на російському Першому каналі. Про це він сам написав у Facebook.

Слуга народу

Нардеп уточнив, що рішення далося йому нелегко, а метою було – "донести до громадян Російської Федерації пряму позицію українського народу і влади України щодо створення та виконання всіх умов для забезпечення миру на окупованих територіях".

В ефірі Шевченко намагався вказати на російську агресію, на що журналісти россТВ геть заперечували присутність російських військ на Донбасі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що консервативна оцінка розвитку Міністерства економіки, торгівлі і сільського господарства передбачає зростання ВВП в наступному році на 3,7%, оптимістична - 4,8%.

Знай.uа писав, що Державна судова адміністрації України (ДСАУ) оголосила закупівлю службових автомобілів для судових установ.