Небезпечна хвороба косить запоріжців: 10 людей в лікарні, два летальних випадки, повідомляють в Запорізькому обласному лабораторному центрі.

Жінка потрапила в лікарню з діагнозом ботулізм.

22 жовтня жінку з діагнозом "ботулізм" госпіталізували в реанімацію медсанчастини Енергодара. Жінка перебуває в стані середньої тяжкості. Зараз у лікарні проводять всі аналізи на виявлення ботулотоксину. Виявилося, запоріжанці стало погано після вживання в'яленої тарані.

В обласному лабораторному центрі нагадують, що в минулому році від ботулізму померли 2 людини. З початку цього року вже 10 жителів Запорізької області захворіли на ботулізм після вживання риби.

Жінці стало погано після вживання риби.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що консервативна оцінка розвитку Міністерства економіки, торгівлі і сільського господарства передбачає зростання ВВП в наступному році на 3,7%, оптимістична - 4,8%.

Знай.uа писав, що в Вінницькій області минулого тижня до медиків з симптомами на грип і ГРВІ звернулося 7 тисяч чоловік.