Тарифи на опалення: стало відомо, яка сума буде приходити запоріжцям у платіжках.

У Запоріжжі опалення почнуть включати 28 жовтня.

Запуск опалення призначений на 28 жовтня і буде здійснюватися поетапно. В першу чергу тепло з'явиться на об'єктах соцсфери: дитсадках, школах і лікарнях. Нарахування за тепло буде здійснюватися з дня фактичної подачі теплоносія до будинку.

В концерні "Міські теплові мережі" повідомили, що тарифи змінюватися не будуть. В опалювальний сезон Запоріжжя входить з одним з найнижчих тарифів в цілому по країні, який діє з 1 січня 2019:

  • для споживачів з встановленими лічильниками тепла – 1481,070 грн за гігакалорію (з ПДВ);
  • для споживачів без встановлених лічильників тепла – 34,560 гривні за 1 кв. метр (з ПДВ).

Запорiжцям тариф на опалення у цьому сезоні піднімати не будуть.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

У той же час тариф на теплову енергію для киян становить 1654,41 грн за гігакалорію. А для мешканців Херсона – 1621,08 грн, Чернігова – 1737,61 грн і Луцька взагалі 1847,75 грн з ПДВ.

Нагадаємо, що артисти харківського цирку вважають, що цирк потрібно рятувати від зоозахисників, які вимагають заборонити використання тварин.

Знай.uа писав, що в Одеській області жінка намагалася вкрасти гаджет у 4-річної дитини, яка хворіє на ДЦП.