Багаторазовий рекордсмен України Сергій Фролов завоював для України шосту медаль 7-х Всесвітніх Ігор серед військовослужбовців у Китаї (7th CISM Military World Games) - у плаванні на 800 м він завоював "золото", повідомляє прес-служба Міноборони України. Змагання проходили в китайському місті Ухань з 18 по 28 жовтня.

Спортсмен привіз додому цінну медаль.

Перед цим запорізький спорстмен став гостем головного спортивного інтерв'ю Запоріжжя MediaТайм.

Фролов вигравав для Запоріжжя медалі чемпіонатів Європи, всесвітньої універсіади та етапів Кубка світу і поїде на Олімпійські ігри в Токіо в 2020 році.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що артисти харківського цирку вважають, що цирк потрібно рятувати від зоозахисників, які вимагають заборонити використання тварин.

Знай.uа писав, що проект автоматичної станції Lucy, яка за 12 років подорожі повинна відвідати шість троянських астероїдів і один "нормальний" в районі Юпітера, пройшов критичну перевірку.