Керівниця громадської організації "Запорізький ромський центр "Лачо Дром"" Анжеліка Бєлова була серйозно травмована невідомим.

Цю інформацію повідомив президент Асоціації національних меншин Запорізької області Науфаль Хамдані.

Хамдані розповів, що невідомий чоловік на вулиці Європейській вдарив жінку ножем у районі серця у під'їзді та зник із місця злочину.

Поліція Запорізької області підтвердила, що на вулиці Європейській було поранено жінку 1995 року народження. Правоохоронці уже розшукують зловмисника.

Як розповіли у прес-службі поліції, чоловік слов'янської зовнішності має на вигляд 30-40 років. Його зріст - приблизно 170-175 см, волосся темно-русявого кольору, на лобі є залисини. За даними правоохоронців, чоловік має випуклі очі та був одягнений у чорний одяг.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами Хамдані, наразі активістка Бєлова знаходиться у реанімації, операція пройшла успішно:

"Анжеліка прийшла до тями, операція пройшла успішно. Лікарі кажуть, що все буде добре". Анжеліка Бєлова

Алексей Падченко Анжелика пришла в себя операция прошла успешно. Доктора говорят что всё будет хорошо.

Geplaatst door Naoufal Hamdani op Donderdag 24 oktober 2019

Нагадаємо, що правоохоронці Харкова затримали 17 чоловік після масових зіткнень у місті під час проведення ЛГБТ-шестя “Харків-прайд”, повідомляє портал “Лига Новости”.

Як повідомляв портал "Знай.uа", затятий гомофоб виявився гомосексуалом.

Також "Знай.uа" писав, вінничан засікли на ЛГБТ-параді в Чехії.