У Запоріжжі повинні включити опалення на наступному тижні. У мерії називають стартом 28 жовтня, але в школах та садках, медустановах його подадуть раніше.

Стало відомо всі подробиці опалювального сезону в Запоріжжі.

26 і 27 жовтня по трубах пустять холодний теплоносій, щоб перевірити мережі. Також у мерії розповіли, як буде нараховуватися плата за комунальні послуги. Рахувати тепло будуть з дня фактичної подачі теплоносія в будинок.

У Запоріжжі подадуть тепло 28 жовтня.

Місцева влада повідомила, що до опалювального сезону готові всі об'єкти соціальної сфери, котельні та центральні теплові пункти, теплові мережі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В ГТС стверджують, що тариф у новому опалювальному сезоні змінюватися не буде. Для споживачів з встановленими лічильниками тепла – 1481,070 грн за гігакалорію (з ПДВ), для споживачів без встановлених лічильників тепла – 34,560 гривні за 1 кв. метр (з ПДВ).

Нагадаємо, що Олександр Гончарук відвідав Чернігівську область, де з новим керівником Митної служби Максимом Нефьодовим наробив чимало шуму.