Це вже не перший випадок у Запоріжжі зі "святковим" деревом. В цей раз жовту засушену сосну знайшли місцеві жителі біля житлового будинку вчора, 28 жовтня.

Новорічну красуню викинули перед святом.

Відповідні фото з'явилися в соціальній мережі в одному з місцевих пабліків. Попередній раз ялинку викинули з вікна, в цей раз – залишили прямо під будинком.

Мешканці завжди люблять пожартувати над тими, хто викидає новорічне дерево прямо перед святом. Як же потрібно любити Новий рік, щоб тримати сухе дерево вдома такий тривалий час.

До свята Нового року залишилося всього пару місяців: не дочекалися.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, що 28 жовтня, відбулася закрита зустріч народних депутатів від фракції "Слуга народу" на чолі із самим президентом України Володимиром Зеленським.