Цього року в Запоріжжі з'явилася унікальна група "Rain People", названа за аналогією з фільмом Баррі Левінсона "Rain Man" ("Людина дощу"). Це група унікальна тим, що в її складі учасники – люди з аутизмом. Унікальна ця група тим, що її учасники, як і головний герой фільму - люди з аутизмом. У групі "Rain People" є лише одна людина не з аутизмом - це брат Марії, Антон Сава.

Група записала навіть свій перший кліп.

"У січні ми зібралися всі разом і відразу ж вирішили, що наш ансамбль склався. За півроку у нас вже є певні результати", - розповіла віолончелістка Саша Богданова.

Музиканти репетирують у Церкві Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, яку заснував зі своїм приходом священик Ігор Сава.

Першою композицією, яку "Rain People" зіграли разом став "Марш січових стрільців". Крім того, група записала на неї відеокліп.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що 21 жовтня жителі Києва прокинулися від сірого неба, приглушеного сонячного світла та обмеженої видимості.

[embed]https://youtu.be/8N8HsBDHSWo[/embed