На сайті електронних петицій з'явилася нова пропозиція щодо перейменування вул. Перемоги.

Електронна петиція набрала поки 14 голосів з 750.

Автори петиції запоріжці Антон Сава і Олексій Гонтар подали пропозицію перейменувати вулицю Перемоги на вулицю Романа Шухевича. Петиція датована 29 жовтня:

"В 1950-х роках ця вулиця отримала назву Перемоги, але чи була це перемога українського народу? Нацистська Німеччина і Радянський Союз - ці держави окупанти України і перемога СРСР це не є перемога України. І тому немає сенсу існуванню такої вулиці в незалежній Україні. Пам’ять про Шухевича це є альтернатива радянському культу так званої "великої вітчизняної війни". Роман Шухевич - це борець за незалежну Україну!", - йдеться в описі.

У петиції пропонують перейменувати вулицю Перемоги на Шухевича.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Поки петиція набрала 14 голосів з 750 необхідних. Однак у запоріжців є ще 58 днів, щоб пропозиція отримала достатню кількість підписів.

Нагадаємо, що 21 жовтня жителі Києва прокинулися від сірого неба, приглушеного сонячного світла та обмеженої видимості.