В Запоріжжі правоохоронцям вдалося накрити бордель, який маскували під стриптиз-клуб.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Запорізької області.

В Запоріжжі правоохоронці накрили цілу мережу борделів. Їх довгий час маскували під так звані клуби для чоловіків і стриптиз-клуби.

Правоохоронці встановили, що в Запоріжжі функціонували відразу два борделі. У цих закладах вартість послуг варіювалася від 1600 до 2500 гривень в годину.

У Запоріжжі накрили бордель Фото: прес-служба Нацполіції

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Правоохоронці Запоріжжя провели сім обшуків у місцях розпусти і за адресами проживання фігурантів справи. Вони вилучили документи, зброю, а також 55 тисяч гривень, 3,3 тисячі доларів США і 350 євро.

У Запоріжжі накрили бордель Фото: прес-служба Нацполіції

Також в публічних будинках правоохоронці виявили 26 повій, вилучено гроші та документація. Правоохоронцям вдалося затримати чотирьох організаторів публічних будинків. За це їм загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, що український президент Володимир Зеленський зробив заяву щодо легалізації зброї в Україні. Так, глава держави впевнений, що для такого рішення в данній момент не підходящий час.

Як повідомляв портал Знай.ua , колишня глава Моз Уляна Супрун розповіла про недоліки такої нелегальної професії, як проституція.