У Запоріжжі хлопець вигадав хитрий прийом, аби повернути кохану, яка покинула його заради іншого. Замість квітів, умовлянь та романтичних сюрпризів ображений Отелло вирішив розмістити оголошення із фото та інформцією суперника, якого звинуватив у нездоровому потязі до дітей.

Відповідна інформація та фото псевдозбоченця опублікував Telegram-канал "Це Запоріжжя".

"Увага, розшук! У Хортицькому районі орудує педофіл. Здатний втиратися в довіру дітей та неповнолітніх. Може представлятися дітям продюсером, музикантом, відомим блогером. Обманом і хитрістю заманює до себе дітей під приводом "пограти на музичних інструментах, послухати музику, зняти відеокліп". Особливі прикмети: на вигляд до 25 років. Зріст середній, близько 170-175 см, середньої статури. Обличчя худорляве, довгасте, вуха відстовбурчені, очі сірі або блакитні, ніс витягнутий, подовжений, губи тонкі. Волосся рудо-русяве, може фарбувати і змінювати зачіску. Пересуватися може зі світлим рюкзаком і в світлих штанах, носить одяг з капюшоном. Імовірно звати Андрій, можлива прізвище - Іванов", - сказано у повідомленні про псевдоманіяка.

Увага! Розшук! Фото Це Запоріжжя

Далі автор вказує контакти поліції з проханням повідомити інформацію про вищеописаного молодого чоловіка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Разом захистимо наших дітей від педофілів, знайдемо і зупинимо нелюда! Не допустимо непоправного, це наша спільна відповідальність", - резюмує автор оголошення.

"Яка винахідливість, який стартап! Колишній хлопець дівчини, розклеїв по району фейкові орієнтування з повідомленням про те що її нинішній хлопець, педофіл, і його розшукують правоохоронці. Тепер жарт розслідують в поліції", - пишуть містяни.

Нагадаємо, що за пропозицією президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді скасували закон, який передбачав примусову хімічну кастрацію педофілів.

Як повідомляв портал Знай.ua, жінка врятувала 10-річної дитини від педофіла, який запрошував хлопчика "в гості".

Також портал Знай.ua писав, що через кілька місяців після того, як прийняли закон про хімічну кастрацію, у Казахстані влада вперше покарали педофіла.