В Запоріжжі гримить скандал: водій маршрутного таксі побив молодого чоловіка з інвалідністю. Про це повідомила на своїй сторінці в соцмережі місцева активістка Ольга Закревська.

Вона розповіла, що конфлікт між маршрутником і пасажиром виник через те того, що хлопець нагадав про своє право на безоплатний проїзд у громадському транспорті.

Як зазначають, що все сталося рано вранці на кінцевій зупинці маршрутки №10, розташованої на вулиці Діагональної. Свідків неприємного інциденту просять відгукнутися і розповісти, як все було.

Побитий хлопець, який виявився інвалідом дитинства, написав заяву в поліцію, правоохоронці підтвердили факт нападу. Зараз правоохоронні органи проводять перевірку і шукають маршрутчика-призвідника бійки.

Пост Ольги Заркевської, скрін

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадуємо, що в Одесі біля трамвайного вагона прямо на ходу вивалилось одне із стекол.

Раніше портал Знай.uа писав, що небезпечні Богдани: переповнена маршрутка розвалилася на ходу. Очевидці повідомляють, що таке для них, на жаль, не новина

Також Знай.uа повідомляв про те, що у Києві неадекватний чоловік спалив дотла автобус Ikarus.