У Запорізькій області чотири місяці шукають зниклого безвісти чоловіка.

Про це повідомляє інформаційний портал "Субота плюс".

2 липня, Ревуцький Євген Григорович, 1977 року народження, виїхав на пасіку і безслідно зник. Відомо, що востаннє чоловіка бачили у селі Терсянка, Вільнянського району, коли він зайшов у будинок, де проживає його неблагополучна сім'я.

Господарі того самого будинку кажуть, що він виходив, але їх показання плутаються, версії не відповідають цьому. Сусіди Євгена подейкують, що його могли забрати в рабство. Проте, поки це тільки домисли.

Ревуцький Євген Григорович Фото: subbota.ua

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Кілька десятків волонтерів тривалий час шукали чоловіка. Волонтери прочесали посадки, лісосмуги, ставки. Однак, на жаль, результатів це не дало.

Донині про місцезнаходження Євгенія немає ніякої інформації. Якщо ви бачили цю людину чи знаєте щось про його місцезнаходження прохання повідомити про це на лінію 102.

Нагадаємо, що звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями: "Ховав тіло в холодильнику".

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Також портал "Знай.uа" повідомив, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.