В суботу, 23 листопада, ранок у Запоріжжя буде сухим та безхмарним. Протягом дня не очікується опадів.

Про це попередили на сайті Sinoptik.

Температура повітря буде сягати від 0 до -8 градусів, тож варто добре одягатися.

Погода в Україні, фото: fluper.ru
Погода в Україні, фото: fluper.ru

В народі сьогодні відзначали день Матрони. Вважалося, що якщо зірочки сховалися за хмарами, варто чекати поганої погоди на наступний день. Якщо вони світяться, тоді завтра буде хороша погода.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Якщо рано-вранці на траві виявили невелику паморозь або іній, осінній день буде теплим і сонячним. Велика кількість павутиння на деревах говорить про те, що зима буде суворою і холодною.

Якщо в листопаді ви виявили у себе в будинку комарів, то зима буде теплою.

Якщо у вас є господарство, а кури і качки ховають голови під крила, чекайте дуже холодної зими. Якщо птахи відлітають у теплі краї досить високо, то зима буде теплою. Якщо низько, чекайте тріскучих морозів.

Якщо ви зібрали величезний урожай горіхів, але при цьому грибів у лісах зовсім мало, чекайте, що взимку буде дуже багато снігу і вдарять сильні морози.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.