У Запоріжжі створили найбільший в Україні мурал. Над його створенням майже місяць працювали троє художників, повідомляє сайт 061.ua.

Робота, яка з'явилася в Мокрянскому кам'яному кар'єрі № 3, називається «Місто майбутнього». Площа «полотна» - 890 квадратних метрів, малюнок виконаний на величезних промислових бочках заввишки 32 метри.

За словами організатора проекту Максима Кравчука, нестандартна форма об'єкта, який послужив основою для мурала, стала справжнім випробуванням для його авторів: уродженки Запоріжжя Людмили Кирилюк, художника з Енергодара Владислава Пучинского і киянина Володимира Пастушака.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Місто майбутнього»

Художники сподіваються, що їх масштабне дітище потрапить в Книгу рекордів України. Заявку на фіксування рекорду вони планують подавати в наступному місяці.

Нагадаємо, Харків прикрасять 6 велетенських китів: "Найбільший в Україні"

Як повідомляв раніше Знай.uа "Доба нескорених": у Запоріжжі увічнили героїв України, - пам'ятаємо кожного

Також Знай.uа писав про те, що "Шоу продовжується": у Мелітополі "оживили" легендарного соліста "Queen" Фредді Мерк'юрі