У Запоріжжі 28 листопада погода буде похмурою і прохолодною. Вдень буде накрапати дрібний дощик, але до вечора він вщухне. Через туман видимість буде знижена, попереджає сайт Sinoptik.

Вдень температура повітря підніметься до 4 градусів тепла, а вночі – опуститься до 2 градусів вище нуля.

Найхолодніше у цей день у Запоріжжі було в 1953 році – майже 18 градусів морозу, а найтепліше – у 1949 році (16,2 градуса тепла).

Погода в Україні 28 листопада, Укргідрометцентр

Народ у цей день шанував Гурія, Самона і Авіва. Листя починає сипатися дуже пізно – це означає, що зима буде холодна й сніжна.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо листопад починається дуже рано, це віщує гарний врожай на наступний рік.

Зверніть увагу на те, як падає листя з дерев. Якщо вони опускаються лицьовою стороною вгору, то урожай буде хорошим. Якщо ж виворітного, то поганим. Якщо горобина, калина, малина дозріли дуже рано, зима буде важка і дуже холодна.

Якщо на березі жовті листя з'являються вгорі, то осінь буде рання. Якщо знизу, то чекайте затяжної зими. Якщо на хвойних деревах дуже багато шишок, очікуйте морозної зими. Якщо ви виявили грона калини, які повністю дозріли, а листя ще зелені – чекайте теплої зими.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.