Четвер 5 грудня чекає Запоріжжя з похмурою, але відносно теплою погодою. Дощу або снігу не буде, кажуть на сайті Sinoptik.

Вдень повітря прогріється до 1 градуса тепла, а вночі буде трохи прохолодніше – близько 2-4 градусів морозу.

Найтеплішим 5 грудня в Запоріжжі було в 1976 році, тоді було більше 14 градусів тепла. А найхолоднішим – у 1993 році, більше 16 градусів морозу.

Погода в Україні 5 грудня, Укргідрометцентр

5 грудня відзначають іменини преподобного Прокопія. Народ в цей день помічав, чи буде зимова дорога зручною для санної упряжки. Вважалося, що Прокіп саням «дорогу в снігу протоптує», «кучугури для санок розриває». Якщо Прокіп доріжку в снігу прокопав, то Катерина, іменини якої відзначатимуть 7 грудня, - доріжку вкатає.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Судити про те, якою буде зима, бралися і за пташиним гнізд – якщо в гніздечку багато пір'я, пуху, травинок і солом'яної підстилки, значить, птиці передчувають наближення холодів. Не варто на Прокопа йти далеко від дому – можна втратити слід на свіжому снігу, а морози кожної ночі стають все сильніше і небезпечніше.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Вона принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.