В Запоріжжі призовник встановив своєрідний рекорд: він примудрився два рази за один день втекти від представників обласного військкомату. Про це повідомляє місцеве видання «Індустріалка».

В перший раз юнакові вдалося втекти з поїзда, у якому молодих людей, придатних для служби в армії, повинні були відвезти у військову частину у Львові. Скориставшись тим, що на залізничному вокзалі панувала метушня, молодий чоловік непомітно втік від супроводжуючих.

Після цього він спробував повернутися додому, в Енергодар, на автобусі. Але співробітники військкомату передбачили такий хід і перевірили всі автобуси в цьому напрямку. В одній з маршруток на автостанції і був виявлений ухильник.

Побачивши, що його план розкритий, хлопець кинувся бігти з автобуса, але його зуміли зловити. Для цього знадобилися зусилля чотирьох співробітників військкомату.

Після затримання ухильника передали поліції.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, українця забрали в армію прямо з mcdonald's, батько б'є тривогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Харкові влаштували полювання на призовників, скандальний момент потрапив на камеру.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Тернополі влаштували нічну облаву на призовників.