На початку цього місяця у Атланті, що в Сполучених Штатах Америки, відбувся фінал конкурсу «Міс Всесвіт-2019». Серед його прекрасних учасниць була і мешканка Запоріжжя Анастасія Субота.

Нажаль, потрапити до десятки найвродливіших жінок Всесвіту українці не вдалося. Перше місце отримала чорношкіра дівчина з Південно-Африканської Республіки Зозібіні Тунза. До речі, вона стала першою «Міс Всесвіт» із короткою зачіскою.

Зозібіні Тунза.

Друге та трете місця на конкурсі дісталося дівчатам з Пуерто-Ріко і Мексики. Українка ж не увійшла і до двадцятки найкрасивіших дівчат світу.

Додамо, що 26-річна Анастасія Субота – модель, проте працює веб-дизайнером.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше міс Україна Всесвіт Анастасія Субота представить країну в США на фіналі конкурсу краси: що відомо про красуню.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українську королеву краси помітили в оточені чиновника з Росії: до чого тут Путін.

Також "Знай.ua" писав, що українська модель Маргарита Паша зухвало прокоментувала стосунки з російською учасницею: "Ми всі люди!"