Гламурною любителькою позувати на камеру виявилася мавпа Капа із зоопарку в Бердянську. Оригінальним умінням тварини поділилися працівники зоопарку, повідомляє golos.ua.

У Запоріжжі мавпа навчилася робити селфі, фото з вільних джерел

Такі незвичайні тварини, як це мавпочка, вже давно сміливо підкорюють простори інтернету і стають в ньому справжніми зірками. Тепер прийшов час і цієї Капи, яка дивує своїм спокоєм при вигляді камери. Навіть виникає відчуття, що позування приносить їй задоволення, - вона, як справжня зірка Інстаграму, професійно шукає вдалий ракурс для фото і кокетує на камеру.

Працівники зоопарку розповідають, що Капа є вельми жвавою і завжди прагне пізнати щось нове для себе і здивувати оточуючих. Можливо тому вона так охоче робить миле селфи, дивлячись на яке, виникає бажання прийти і подивитися на неї в живу.

Капа робить селфи, фото: golos.ua

Нагадаэмо, у Росії чоловік виявив неприємний сюрприз в одній з коробок улюбленого багатьма печива "Горішок зі згущеним молоком", які лежали на полиці супермаркету "Світлофор". Так, покупець натрапив на новонароджених щурят.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у харківському супермаркеті "скупилася" мавпа: екзотичний шопінг показали кумедним відео.

Також портал Знай.uа писав, що таргани в минулому, в АТБ підготували новий "сюрприз" покупцям: "Вся таблиця Менделєєва!".