Незвичайна пригода трапилася на острові Хортиця у Запоріжжі: під колеса карети швидкої допомоги потрапив кінь. На жаль, нещасна тварина загинула на місці події. Про це повідомляють у виданні «Depo.Запоріжжя».

Як зазначається, подія трапилася рано-вранці у четвер, 19 грудня. Бригада лікарів прямувала через острів на виклик, щоб відвезти хвору дитину до дитячої лікарні Хортицького району.

Проте поблизу Цемежу під колеса швидкої несподівано кинувся кінь. На щастя, водієві вдалося вчасно загальмувати, і пасажири авто не отримали значних ушкоджень.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Проте коневі пощастило набагато менше – він загинув одразу ж після удару.

Автомобіль швидкої також постраждав – розбите лобове скло. На водія склали адміністративний протокол.

Нагадаємо, чу Києві сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Богатирській, в якому постраждали п'ять автомобілів.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Росії сталося нещастя з українським автобусом, який прямував з Запоріжжя в Ростов.

Також портал Знай.uа писав, що в Російській Федерації в Стрітенському районі в Забайкальському краї сталася жахлива трагедія.