Запорожець Данило Щербаков, місцевий активіст і голова громадської організації «Helper Запоріжжя», дуже хоче, щоб у нього була третя дитина. Однак вмовити на цей героїчний вчинок дружину йому поки не вдається. Щоб довести їй серйозність своїх намірів, чоловік вирішив зібрати мільйон лайків у соціальній мережі Instagram.

«Якщо цей пост набере 1 мільйон лайків, дружина народить мені третю дитину! Все у ваших руках, друзі, піднімемо генофонд разом», — підписав фото з відповідним плакатом Щербаков.

Скрін, Instagram

«От би так працювало; Я теж третього хочу», «Для такої справи лайка не шкода», - пишуть користувачі соцмереж.

Не всі користувачі поставилися до вигадки майбутнього батька трьох дітей з розумінням. Знайшлися і ті, хто закликав «не ганьбити країну».

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

В даний час під фото – близько восьми сотні лайків, так що до бажаного третього малюка Щербакову ще досить далеко. Поки не відомо, якої думки про витівку чоловіка дружина активіста.

Нагадаємо, хлопчик з Кропивницького зібрав у соцмережі мільйон лайків, щоб батьки купили собаку.

Пост дитини миттєво розлетівся по всій Україні і навіть вийшов за її межі.

Як повідомляв Знай.uа, закрила покаліченого немовляти в кімнаті і пішла: проект "Один за всіх" розбереться в шокуючої історії.

Також Знай.uа писав, що таємниці одеського притулку "Світанок" вбили віру в людину, діти живуть в пеклі.