У вівторок, 7 січня, в Запоріжжі очікується помірно морозна погода з мінливою хмарністю. Похмуро буде зранку, однак вже вдень небо проясниться.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Температура повітря протягом доби коливатиметься в межах від -1 до -7 градусів.

Колядки, фото: Днепровская панорама

Народний прогноз погоди

7 січня відзначається Різдво — одне з головних християнських свят. З давніх часів це день примирення, доброти, миролюбності, прославлення Христа. Наші предки помітили, якщо у цей день тепло — весна буде холодна. Якщо ж у день Різдва холодно і хурделиця, буде холодно і літом. Густий іній і сніг у цей день передвіщали літом достаток хліба і малини. Незважаючи на урочистість цього свята, світлий, ясний день вказував на неврожай. А багато зірок на небі — на врожай грибів, ягід і гороху.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу.