У Запоріжжі 11 січня, в суботу, буде хмарно. Вранці може піти дощ, який йтиме до самого вечора, час від часу припиняючись. Про це розповіли на сайті Sinoptik.

Вдень, як і вночі, температура повітря в Запоріжжі зависне на позначці в 2-4 градуси тепла, незначно коливаючись протягом доби.

Найтепліший день 11 січня був зафіксований у Запоріжжі в 2005 році, тоді прогрілося до 10,4 градусів вище нуля. А самий холодний – у 1950 році, коли в місто вдерлися 29-градусні морози.

Погода в Україні 11 січня, Укргідрометцентр

У православній традиції 11 січня вшановують пам'ять 14 тисяч немовлят, убитих царем Іродом у Вифлеємі. У цей день наші прапрабабусі намагалися приділити особливу увагу своїм дітям, пригощаючи їх смакотою і розповідаючи казки.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Молоді люди традиційно відправлялися на вечерницу, де знайомилися, співали, танцювали і весело проводили час.

В цей день помічали погоду за вітром – північні пориви обіцяли лютий мороз, особливо якщо небо при цьому залишалося ясним і безхмарним. Вітер із заходу ніс з собою швидке потепління і затяжні дощі.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Також портал Знай.uа писав, що в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу.