Весь день у Запоріжжі буде хмарним. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в понеділок, 20 січня вологість повітря в Запоріжжі складе від 76 до 96%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -4 до -2 градусів.

Погода у Запоріжжі


Схід сонця у цей день у Харкові буде спостерігатися у 07:18, а захід можна побачити у 16:22.

20 січня відзначається Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна. Цей день є кінцем святок: "Іван Хреститель свята відвів".

Якщо у цей день стояла ясна і холодна погода, то літо очікувалось посушливе, а похмура і сніжна погода натякала на рясний урожай.

До 20-го січня закінчувались Хрещенські морози, і хоча попереду ще була майже половина зими, люди вже жили в очікуванні тепла: "Тріщи, мороз, не тріщи — пройшло Хрещення: дуй, хурделиця, не дуй — на Великдень пішло".

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа , синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще